Probabil ca portalul romanilor din Olanda este unul dintre cele mai vechi din portofoliul nostru, Rotterdam fiind primul oras din Uniunea Europeana unde am lucrat dupa 1989. Am ajuns in portul Rotterdam impreuna cu unul dintre colegii mei ce se ocupau de utilarea navelor cu echipament naval. A fost o experienta pe care zic eu nu o sa o uit niciodata, pentru ca venind dintr-o tara fosta comunista, ceea ce am vazut acolo parea un vis. Cunostintele avansate de engleza m-au ajutat sa imi fac repede prieteni si in cele trei luni cat am stat acolo a fost pentru mine un prim contact cu lumea capitalista.

Romanii din Olanda – site, forum si nu numai

Cu aceasta ocazie ii salut pe prietenii mei romani din Amsterdam si Rotterdam, pe Vali, Mihai si pe Daniela. Chiar imi doresc ca in 2016 sa plec in concediu la ei, sa mai viztez odata Olanda si sa vad ce s-a schimbat de cand am fost eu acolo. Daca esti unul dintre romanii din diaspora stabiliti in Olanda si vrei sa contribui si tu la evolutia site-ului nostru dedicat comunitatii romanesti din tara lalelelor, esti asteptat cu drag alaturi de noi.

Daca esti administratorul unui grup sau pagini de facebook si doresti sa colaboram pentru o informare cat mai corecta a romanilor cer sunt sau doresc sa ajunga in Olanda, te rugam sa iei legatura cu noi prin formularul de contact. Daca doresti ca anumite sectiuni de pe site-ul nostru sa fie modificate in sprijinul cititorilor nu trebuie decat sa ne spui, noi vom analiza si vom incerca sa de adaptam cerintelor voastre cat mai repede posibil.

Romanii din Olanda

Romanii din Olanda – site, forum si nu numai