Cand am inceput acum cativa ani sa strangem informatii despre viata in Germania nu credeam ca cei mai multi romani din  Baden Wurttemberg se vor alatura comunitatii. Desi in mod cert prima comuitate pornita de noi a fost cea din Munchen, azi romanii din Stuttgart au depasit ca numar primul grup creat de noi. Daca tinem cont ca avem comuitati pe orase nu pe landuri, zic eu ca peste 20.000 de membri in grup – mai ales ca nu p[rea lasam racelame – este un numar bun.

Informatii pentru romanii din Germania – 2018

Avem peste 58.000 de romani in cinci grupuri, Munchen, Stuttgart, Frankfurt, Dortmund  si Nürnberg. mai avem grupuri dar nu la fel de numeroase, oricum adunate depasesc 80.000 de romani in Germania, iar pagina de FaceBook a depasit si ea 30.000 de fani. In acest moment ne sraduim sa obisnuim lumea cu pagina de anunturi, chiar si cu cea destinata nisei auto – vanzari auto Germania, dar inca e greu si noi suntem la inceput.

De exemplu stim deja ca in Munchen sunt ceel mai mari chirii din Germania, pe o camera in centru ajungi sa dai 1000 de euro/luna! In schimb am ajuns sa credem ca merita sa te angajezi la intermediari romani in Stuttgart la Hermes – am dubii dar nu am auzit plangeri in ultima vreme, dar recomand fara intermediari la DHL. In rest ce sa spunem? Ne dorim sa gasim colaboratori care sa ne ajute sa dezvoltam in folosul comunitatii romanesti atat site-urile cat si grupurile si paginile de pe FaceBook.

Romani in Germania

Informații pentru romanii din Germania – 2018