Nu ma asteptam sa vad atata mobilizare in Romania dar si in diaspora, tinerii au reusit sa dea jos guvernul lui Victor Viorel Ponta si pe primarul Piedone, ceea ce nu au reusit politicienii niciodata pana acum in istoria post-decembrista. A fost nevoie de dezastrul de la Clubul Colectiv ca tara sa se revolte iar, ca in 1989. Nu stiu daca politicienii vor face pasul inapoi, insa azi reprezentantii strazii se vor intalni cu Klaus Iohannis pentru a comunica presedintelui vointa poporului.

Tinerii l-au dat jos pe Ponta, ce urmeaza sa se intample la Cotroceni?

Românii au decis! Ei trebuie sa se intalneasca cu presedintele Iohannis: Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godina, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian.

Hotararea romanilor pare de neclintit, isi doresc cu adevarat sa nu mai vedem in fruntea tarii, adic anici in Parlament si nici in Guvern fetele celor ce timp de 25 de ani au stat si ne-au dus tara pe ultimul loc din Uniunea Europeana. Este timpul ca alte fete, mai curate si mai determinate sa schimbe Romania sa ne reprezinte. NU mai vrem sa votam raul cel mai mic, vrem sa votam binele cel mai mare! NU mai vreau sa fiu sarac si cinstit, vreau sa fiu bogat si fericit! Nu mai vreau sa moara oameni iar personaje ca Piedone sa imi zica ca nu e treaba lui!

Tinetii s-au decis sa mearga pana la capat, iar daca nu vor reusi sa convinga clasa politica sa dea “reset”, sunt hotarati sa faca o noua revolutie in Decembrie 2015!

Revolutia din 2015