Iata ca a sosit timpul sa ne indreptam atentia catre comunitatile de romani din UK, dar de data aceasta structurate pe orase. Am sa incep cu romanii din Birmingham pentru ca prietenii si colegii nostri de pe portalul e4UK ne-au solicitat acest lucru. Totusi daca ar fi fost acesta singurul motiv probabil ca am fi ales un alt oras pentru a deschide lista comunitatilor romanesti din UK. Decisiv pentru aceasta masura a fost faptul ca de fapt Birmingham  gazduieste a doua mare comunitate de romani din UK dupa Londra.

Romanii din Birmingham  – UK – in 2016

Desi exista o comunitate de romani in Birmingham  destul de mare, nu am gasit pana acum totusi nici pe FaceBook si nici pe alt site in afara de portalul e4UK.Info unde sa se poata discuta despre aproape orice priveste comunitatea respectiva, asa ca va invitam sa discutati liber pe Forumul nostru. Toate discutiile vor fi publicate pe site, asfel incat sa fie disponibile pentru toti romanii care au aceleasi intrebari sau preocupari cu voi.

Avem in plan chiar un site separat gazduit de noi pentru UK, insa asta va fi posibil doar daca gasim minim doi sau trei romani stabiliti in Birmingham dispusi sa scrie pentru colegii lor. Drept recompensa le putem oferi 80% din incasarile de publicitate aduse de ei, iar cei 20% vor fi folositi exclusiv pentru a mentine site-ul online, plata domeniu, hosting, etc.

In speranta ca de acum in colo romanii din Birmingham nu vor mai fi vitregiti de existenat unui site, va multumim ca ati fost alaturi de noi pana acum si sa speram ca ne vom gasi in 2016 mai plini de energie.

Romani in Birmingham

Romanii din Birmingham – UK – in 2016