Nu stiu de ce nu mi-a placut niciodata de Victor Ciutacu, cu siguranta ca nu din cauza originii sale evreiesti, nici datorita faptului ca a fost pe ecran la Antenele lui Voiculescu, pur si simplu nu mi-a placut de el si gata. Acum pare mai clar motivul, vazand reactia sa la decesul lui Ilie Gâzea – protestatarul “gazat” la mitingul diasporei antiPSD. El, cel care a fost marioneta lui Mihai Gadea si acum angajatul lui Sebastian Ghita, a decis sa-si de acu parerea despre un caz tragic al unui membru PNL.

Victor Ciutacu despre protestatarul Ilie Gâzea

DA, surprinzator pentru unii, Ilie Gâzea este vinovat de a fi membru PNL si ca sa ne convinga ca si-a meritat soarta, ne mai spune ca imediat dupa ce a fost “gazat”de jandarmi, a refuzat internarea. Deci pana la urma si-a facut-o cu mana lui, asta e opinia lui Citacu. Daca eu i-as da una in cap iar el ar refuza internarea, ca prieten al lui Voiculescu, ar fi vina sa daca pateste ceva – eu agresorul nu am nicio vina! Bravo citacule, esti de nota 10.

Am obosit ca de fiecare data cand diaspora e implicata, autoritatile sa nu aiba nicio vina, mai ales daca acestea sunt din clanul PSD + ALDE. El, frumosul satului – vorba vine, e nascut in Sinaia – a gasit sa-l aprecieze estetic pe Cristian Tudor Popesc ( aka CTP ) – pe care fie vorba intre noi, nu-l apreciez la justa sa valoare de inginer ziarist. De ce am decis sa scriu despre  Victor Ciutacu? Pentru ca mi-e jena sa-l vad, acum dupa ce in loc sa deplanga soarta lui Ilie Gâzea, da vina tot pe el ca a inspirat cu gaze – la fel cum noi cei din piata am fost vinovati in decembrie 22 ca am tras aerul in piept cu tot cu gloante!