Institutiile de invatamant superior din Elvetia – cea mai buna calitate a educatiei si garantia carierei rapide. Elvetia tara cu oportunitati mari, amestecarea diferitelor tipuri de culturi si limbi, aici nu se poate numai cumpara ceasuri scumpe si pastra economiile in banci, dar, de asemenea, se poate obtine o educatie europeana de inalta calitate, in cele mai bune universitati, cu o istorie lunga si traditii. Primele scoli internationale au fost fondate in Elvetia. De asemenea, sistemul de invatamant elvetian este cunoscut in intreaga lume, pentru ca este versatil si combina in sine tot ce-i mai bun luat de la scolile anglo-americane, germane si franceze.

Multilingvismul (patru limbi nationale), in Elvetia, a dus la ceea ca in tara intr-un numar de cantoane exista sistemul de invatamant paralel.

Un total sunt 26 de cantoane elvetiene, care, la randul sau, sunt formate din trei grupe principale: grupul de limba franceza (Lausanne si Geneva), grupul de limba italiana (Ticino) si grupul de limba germana (Berna, Zurich, Basel, etc …). Managementul invatamantului superior se realizeaza de catre cantoane si confederatii, din aceasta cauza la depunerea cererii de studiu trebuie sa fiti bine familiarizati cu cerintele pentru fiecare universitate in parte, deoarece conditiile institutiei dintr-un canton pot fi foarte diferite fata de conditiile si cerintele institutiei dintr-un alt canton. Anul universitar este impartit in doua semestre, unde semestrul de iarna dureaza de la mijlocul lui octombrie pana la inceputul lunii martie, in timp ce semestrul de primavara incepe la mijlocul lunii aprilie si se incheie la mijlocul lunii iulie.

Cele mai prestigioase studii de formare se socot cele din universitatile capitalei. Geneva – nu este numai capitala de afaceri din Elvetia, dar, de asemenea, capitala educationala. Calitatea educatiei in scolile de la Geneva este considerata una dintre cele mai bune din lume. Unele dintre cele mai populare scoli din capitala Elvetiei includ European University (EU) si Geneva Business School – lideri intre scoalile internationale de afaceri.

European University (EU) este inclusa in numarul de scoli de renume din lume pentru afaceti, si are o retea extinsa de campusuri internationale in diferite tari europene. Aici puteti explora gestionarea tehnologiilor multimedia si de management in domeniul odihnei si turismului, precum si administrarea afacerilor si finantelor, relatiile internationale, marketing, management de personal, precum si o serie de alte specialitati.

Geneva Business School, la randul sau, este o scoala privata de afaceri internationale, dupa programul careea puteti obtine o diploma de licenta sau diploma de master in administrarea afacerilor si finantelor. De asemenea, universitatea are, acreditare americana, elvetiana si internationala.

Educatia in ramura hoteluri, restaurante si turism de afaceri in Elvetia poate fi obtinuta in cele mai bune universitati din lume, care sunt situate in Elvetia. Cesar Ritz, IHTTI, Business and Hotel Management School (BHMS) – aceste vechi universitati cu propriile lor traditii si cu un nivel ridicat de educatie, care sunt acreditate la nivel international. Elevii acestor scoli pot face stagiu platit in cele mai bune hoteluri din intreaga lume si obtine, impreuna cu diploma o experienta practica de nepretuit.

Alegand invatamantul superior din Elvetia, studentul alege nu numai un nivel ridicat de educatie si prestigiu institutiei, dar, de asemenea, o experienta nepretuita si perspective pentru viitor.

Educația in Elveția