Ca o punte intre Europa si Orientul Mijlociu, Turcia si limba turca au atras atentia multor oameni din diferite parti ale lumii. Astazi, in medie, circa 100 de milioane de persoane vorbesc limba turca. Si voi puteti fi unul dintre ei, www.romanii.info va ofera aceasta posibilitate gratuit. Si studiind limba turca, veti descoperi o lume noua, dar si oportunitati suplimentare in domeniile afacerilor, studiului, stiintei, turismului etc.

Pe site veti gasi un tutorial special conceput pentru a invata limba turca de la zero fara un profesor pentru incepatori. Cursul este format din 27 de lectii online si 12 texte pentru citire. La studierea lectiilor va vor fi date exercitii pentru a va controla cunostintele dobandite, raspunsurile carora vor putea fi vazute trecand cu mouse-ul peste cheie.

Studiem limba turca de la zero!

In ciuda usurintei lectiilor oferite, limba turca este destul de greu de invatat, mai ales pentru unele nationaliati. Limba turca intra in familia limbilor turcice, care este de asemenea vorbita in Azerbaijan, Kazahstan, Uzbekistan etc. Turca este o limba aglutinanta, ceea ce inseamna ca formarea noilor forme gramaticale si a cuvintelor noi are loc prin adaugarea sufixelor la radacina sau baza cuvantului. Prin urmare, este important ca studentii sa aiba dorinta de a invata limba turca, precum si de a invata orice alta limba. De exemplu, va plave mult muzica turceasca si de Tarkan – asta te va ajuta sa te scufunzi in atmosfera unei limbi mai des. Pentru studentii germani, stimularea ar putea fi faptul ca in Germania locuiesc aproximativ 3 milioane de turci. Si daca dintr-o data veti spera sa va casatoriti cu un “print” din est, atunci asigurati-va cel putin ca va place cultura tarii a carei limba va pregatiti sa studiati, pentru ca motivul casatoriei nu inseamna nimic.

Turcia este una din cele mai populare destinatii pentru turism in randul multor tari. In ciuda faptului ca in timpul vacantelor va puteti descurca si in limba engleza, va puteti arata respectul prin studierea catorva fraze in limba turca, ceea ce este foarte simplu, trebuie doar sa invatati prima lectie de pe acest site. Incearcati, poate ca veti avea dorinta de a invata mai departe limba turca. O alta placere este sa vizionezi serialele fara subtitrare, si ele sunt multe pe internet.

Studiem limba turca de la zero!

Studiem limba turca de la zero!