Nu am crezut ca romanii vor avea tari ade a sta in strada zi de zi de cand guvernul PSD condus de Liviu Dragnea prin Sorin Grindeanu a dat ordonanta de salvare a parlamentarilor condamnati. Daca deja peste 300 de mii de romani sunt in strada in fiecare zi, in marile orase ale tarii, zeci de mii in Cluj, Arad sau Iasi, chiar si in impasibilul Ploiesti, ce mai asteapta guvernul ca sa retraga ordonanta de urgenta?

Romanii protesteaza – guvernul viseaza amnistie si gratiere pentru Liviu Dragnea

Stau si ma intreb, ce demonstreza azi PSD, Liviu Dragnea si guvernul Sorin Grindeanu? Ca se incapataneaza sa nu cedeze la cererea strazii? OK, si ? Ma intreb daca nu cumva cativa deputati si senatori PSD vor trece la independenti si vor pierde astfel majoritatea in Parlament, apoi vor veni alegeri anticipate. Cui ajuta incapatanarea si incrancenarea? Era chiar asa de greu sa dezbati propunerea, sa explici oamenilor ce vrei si de ce faci ceea ce faci?

Oare daca asa cum sunt legi speciale cu privilegii pentru politicieni, din ordonanta data de guvernul lui Dragnea erau exclusi politicienii, nu calmau strada si spiritele? Apoi in Parlament faceai ce trebuie facut. NU, pentru ca de fapt asta s-a vrut, politicienii sa fie gratiati si amnisitiati ( in mod vadit s-a dorit nu doar eliberarea din arest, dar si stergerea culpei prin amnistie ). Deci nu faptul ca prea multi erau in arest era marea problema – desi evident ca marii spinsori inchisi ai PSD doreau sa iasa, ci mai ales amnistia – care sa-i permita lui Dragnea accesul mai rapid la sefia guvernului, asta este adevaratul tel al incapatanarii PSD?

Protest

Romanii protesteaza – guvernul viseaza amnistie si gratiere pentru Liviu Dragnea