Acest site este dedicat tuturor romanilor din strainatate – diaspora romana de pretutindeni, insa in mod evident trebuia sa incepem de undeva, iar primul popas il facem in Germania. Ne bucuram sa fim primii care va aduc la cunostinta despre portalul e4De – forumul romanilor din Germania. Cel putin la prima vedere se pare ca acesta este cel mai cautat site al diasporei din Germania, macar pentru faptul ca zilnic le trec pragul peste 3.000 de romani, sau ca sa fim mai exacti in jur de 100.000 de vizitatori unici pe luna. Nu este nici pe departe ceea ce isi doreste site-ul, mai au de munca, dar cel putin cand discutatm de comunitati si locuri de munca impartite pe localitati, chiar sunt pe primul loc.

Romanii din Germania te saluta si te invita alaturi de ei

Site-ul acesta va fi puntea de legatura intre dumneavoastra si romanii din diaspora, fiecare comunitate va avea propriile pagini, vom avea o sectiune de discutii si una de prezentare a serviciilor adresate romanilor din diaspora. Vom incerca sa va ajutam sa va gasiti potentialii clienti pentru firma de transport sau vom promova serviciile oferite de romani pentru romani, cum ar fi instalarea de antene de satelit, reparatii auto sau de ce nu, magazine cu specific romanesc, restaurante si firme de prestari servicii.

La final va invitam sa va alaturati echipei noastre, poate reusim sa scoatem un ziar online pentru fiecare comunitate din strainatate. Nu stim cum vom reusi sa plasam publicitatea pe cele cateva site-uri dedicate romanilor din Europa, dar cu siguranta vom gasi o modalitate care sa fie pe placul tuturor, adica informatiile sa fie utile, cei ce presteaza servicii sa fie multumiti iar noi sa ne acoperim cheltuielile. Pentru inceput faceti cunostinta cu romanii din Munchen, Stuttgart si Dortmund, cele mai mari comunitati care s-au alaturat echipei noastre.

Romanii din Germania

Romanii din Germania