De cele mai multe ori romanii din strainatate desi au invatat limba tarii in care s-au mutat, prefera sa se uite la posturi TV romanesti, Multi se aboneaza la DiGi TV, dar la fel de multi au ales serviciile IP TV. Nici macar nu e foarte scump sa iti pui o antena Digi Tv si sa te uiti la televizor, dar daca ai internet destul de bun, merge sa te uiti si pe smart TV sau Laptop si PC. Ai tot c evrei, intreaga grila de programe plus filme inregistrate. Ce te poate face sa fii mai aproape de tara cand esti in strainatate? Exact, televizorul.

Programe romanesti pentru romani in strainatate

In clipa in care va scriu acest articol ma uit la televizor pe laptop, la meciul din Fed Cup dintre Irina Begu si Kristina Mladenovic. Scorul este 1 la 1 si urmeaza setul decisiv. Daca castigam mergem in finala cu Australia, daca nu ramane sa vedem ce facem la dublu. Da, am renuntat la antena DiGi TV si am mers pe ideea Ip TV, la doar 10 euro pe luna. Recunosc ca am internet de viteza, ma conectez la 5 G pe WiFi, ceea ce este intr-adevar o chestie buna.

Am si o oferta pentru cei ce ofera in mod legal astfel de servicii, le pot oferi accesul la peste 100.000 de romani din Germania, la un pret mai mult decat convenabil, aceiasi 10 euro pe luna! Ma refer la cei ce monteaza antene DiGi sau Orange, Telekom sau orice alt operator de televizune prin satelit. In acest moment Irina Begu este condusa in setul trei pe serviciul ei. Asta dupa ce a avut o evolutie excelenta in setul doi.

Programe românești în străinătate

Programe românești pentru romani în străinătate