Nu cred ca spun ceva nou sau necunoscut voua, pe FaceBook vezi sute de reclame de la firme sau persoane fizice care incearca astfel prin postari repetate sa isi gaseasca clientii potentiali. Doar ca de cele mai multe ori nu reusesc decat sa-i supere pe membrii grupului sau pe cititorii paginii respective, riscand sa fie interzisi – banati – stersi. Exista si o varinata castigatoare pentru a posta pe FaceBook fara probleme si cu efect maxim? DA, chiar se poate si am sa va explic mai jos cum sa faceti asta.

Ma pot ajuta paginile de FaceBook ale diasporei  sa-mi promovez afacerea ?

Am sa incep cu prima optiune, cea mai folositoare: va faceti grupuri si pagini, strangeti cateva zeci de mii de membri si fani si ati rezolvat problema, postati ce vreti dumneavoastra si scapati de concurenta! Evident asta necesita timp si bani investiti, sa zicem un minim de 2000 de euro. dar cum ziceam – tu comanzi, tu executi, tu centrezi tu dai cu capul!

Varianta mai eficienta si mai ieftina este sa apelezi la experti in Social Media Marketing – putem sa te ajutam si noi, dar nu este obligatoriu sa apelezi la noi – acestia dispun deja de resurse de promovare, au pagini si site-uri in care lumea are incredere, sunt cunoscute de cei ce au nevoie de servicii si ce este mai important, totul este deja centrat pe ceea ce ai tu nevoie.

Cat de repede se vad rezultatele? Cu siguranta nu peste noapte! Acum depinde si de nisa, la unii – cum ar fi cei ce ofera locuri de munca 0 merge mai repede, la altii – cum ar fi cei ce ofera transport sau consultanta, notari, avocati sau firme de asigurari, mai greu. De ce? Pentru ca nu toata lumea are nevoie exact acum de aceste servicii, multi se informeaza, tin minte unde au vazut reclama si cand au nevoie revin. Dar daca tu ai disparut si locul tau a fost luat de alt ofertant, ai pierdut. Deci de publicitate ai nevoie in mod constant, pe termen lung. Asta daca vrei cu adevarat sa reusesti!

publicitate