Am primit in aceasta dimineata o lista de oferte de munca pentru romanii din Suedia de la colegii nostru de la i4Jobs.Net, de aceea am decis sa venim cu o oferta mai larga pentru cei ce vor sa se angajeze ca macelari in Suedia. Evident ca mai sunt si alte oferte, dar am inteles ca din ianuarie se cauta masiv macelari cu experienta, asa ca va invit sa aplicati chiar acum pentru un job, este legal si mai ales fata intermediari si costuri ascunse, asa cum ne-am obisnuit in ultimul timp,

Locuri de munca pentru macelari in Suedia – angajari din ianuarie 2016

Salariul pentru un macelar in Uniunea Europeana in cepe dela 2.500 de euro pe luna, dar necesita pregatire ( calificare ) si experienta in domeniu. Se lucreaza la norma, deci nu va apucati sa optati pentru un asfel de serviciu daca nu faceti fata.

In schimb veti gasi dupa ce aplicati pe site o multitudine de alte oferte, inclusiv pentru muncitori necalificati. Locuri limitate, deci nu stati pe ganduri.

Evident ca cele mai bune oferte sunt pentru cei din domeniul medical, unde de exemplu pentru un medic salariul porneste de la 6000 de euro si poate ajunge la 9000 de euro pe luna. La fel si pentru farmacisti, care pot castiga dupa angajare incepand de la 2.700 de euro si pana la 3.100.

Am uitat sa spun ca pentru necalificati se plateste intre sapte si zece eruo pe ora. De obicei sunt minim 8 ore pe si si 22 de zile lucratoare. Orele suplimentare se platesc dublu, deci aveti posibilitatea de munci legal si de a castiga destul de bine in Suedia. Succes!