Asa cum deja stiu cititorii site-ului Romanii.info, noi colaboram de peste doi ani cu site-ul www.i4Jobs.Net – oferte de munca pentru romanii din Austria si Germania. Speranta noastra este sa intam in legatura cu cele mai serioase firme de intermediere – de preferat din cele ce nu percep comisioane, sau le retin din primul salariu – primele – pana atunci vom merge pe reteta veche, verificam anunturile si apoi le publicam pe site. Atentie! Sunati sau scrieti pe email[ daca exista ] nu lasati comentarii, nu vine nimeni sa caute adresele celor ce scriu!

Locuri de munca in Austria

Daca stii un loc de munca in Austria este bine sa-l postezi la noi pe site, noi o sa avem grija sa-l distribuim pe FaceBook in toate cele 20 de grupuri de romani din Austria si Germania. Noi colaboram si cu portalul www.e4De.Info pe sectiunea destinata special romanilor din Austria, deci daca aveti informatii despre firme neserioase, va rugam sa ne anuntati [ evident si cu ceva dovezi! ].

Va mai sfatuim sa verificati si site-urile de oferte de munca locale sau pentru romanii din tara care vor sa vina la munca in Austria , site-ul EURES. Atentie! Atunci cand plasati o oferta sau o cerere d eloc de munca, lasati toat edatele necesare: firma care face oferta, adresa si datele de contact, cerinte, salariu, etc. Specificati daca locul de munca necesita cunostinte de limba germana, calificari, diplome tec. La fel si cei ce cauta un loc de munca, lasati mai multe detalii, inclusiv metode de contact [ de preferat numar de telefon ].

Locuri-de-munca-in-Austria