Desi am incercat sa venim chiar noi in ajutorul celor ce vor sa invete limba germana fara profesor, prin site-ul www.limbagermana.online, suntem dispusi la colaborarea cu alte site-uri. Noi vom pune la dispozitie pagina si grupul de pe FaceBook, iar colaboratorii vor distribui propriile materiale. Atat grupul cat si pagina noastra are peste 17.000 de elevi, deci cu siguranta ca va veti adresa unui numar mare de persoane. Evident ca toti cei inscrisi sunt acolo pentru a invata limba germana, nu admitem altfel de postari nici pe pagina si nici pe grup.

Limba germana pentru incepatori

Evident ca nu se poate invata limba germana de la zero doar prin lectii pe internet, toata lumea are nevoie de un curs adevarat, asta daca nu cumva este deja in Germania si are abilitati mai deosebite de comunicare, putand invata si de la nativii cu care ia legatura zi de zi. Foarte utile sunt si lectiile video, daca puteti contribui cu asa ceva ar fi minunat.

In concluzie: daca vreti sa colaborati cu noi pe nisa lectiilor de limba germana, fie ne contactati direct pe site aici, fie pe FaceBook pe pagina sau in grup – va adresati unui moderator, sau administrator. In functie de ce oferiti va vom spune si conditiile in care se poate face aceasta colaborare.

Limba germana