Chiar daca nu a tocit scaunele pe la Bruxelles, Laura Codruta Kovesi din nou apreciata de europeni pentru munca ei in domeniul anticoruptie din Romania. Revista Reader’s Digest a considerat ca tocmai romanca noastra, cea care a adus in fata justitiei prin intermediul DNA-ului, peste 800 de persoane de rang inalt. Va dati seama ca sunt mai multi decat adormitii din PArlanetul supra-dimensionat la Romaniei? Printre ei au fost patru ministri si zece primari ale unor orase mari din tara asta! Bravo Codruta!

Laura Codruta Kovesi din nou apreciata de europeni – Europeanul Anului 2016

Stiu ca multi nu  prea au la inima pe Laura Codruta Kovesi, se spune ca este omul lui Basescu, ba a mai nu stiu eu cui, infiltrata de UDMR ca sa ne distruga natia, dar eu cred ca este printre putinii romani cu verticalitate care a inteles ca pana nu starpim coruptia, nu vom ajunge stat european de drept! Daca una dintre Comisiile Europene a spus ca rezultatele sale nu sunt doar laudabile, dar sunt neintrerupte si sunt de bine, noi ce sa mai zicem?

Zicem ca prestigioasa publicatie mondiala Reader’s Digest a decis ca Laura Codruta Kovesi sa fie premiata! In ciuda politicienilor care nu o inghit. Este si normal sa fie asa, pentru ca peste 60% dintre romani cred ca DNA isi face treaba bine, dar cand vine vorba de parlamentari, abia 12% cred ca au cel putin intentii bune. Asta probabil daca mergi la tara, unde inca unii mai cred ca Victor Ponta este premier si Ion Iliescu Presedinte! Dar stii ce statistica ma bucura pe mine? Cea in care se arata ca 90% din cazurile de coruptie deschise de DNA se termina cu o condamnare! La mai mare Laura Codruta Kovesi, termina-i si pe cei 10% ramasi inca in libertate!

Laura Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi din nou apreciata de europeni