Cred ca nu am sa reusesc vreodata sa incetez sa ma minunez de marinimia lui Gigi Becali, fara sa exagerez si fara sa-i trec cu vederea “abaterile” de pana acum, sau macar pe cele viitoare, nu pot sa nu remarc ca Gigi Becali se implica ori de cate ori este nevoie. Iata ca inca odata dovedeste ca ii pasa, ajutand familia unui tanar ranit la Clubul Colectiv, oferind familiei 70.000 de dolari pentru operatia si tratamentul din Israel. Fara cuvinte, Bravo nea Gigi!

Gigi Becali dovedeste iar ca ii pasa – Bravo Gigi!

Cred ca sunt printre cei ce l-a criticat pe Gigi Becali cu fiecare ocazie, insa niciodata nu am putut sa spun despre el ca nu ii pasa de semenii lui aflati la nevoie. Asa cum poate el si cum il duce capul, cand crede el, cum poate el. Dupa ce a donat primii 70.000 de dolari pentru a asigura tratamentul, transportul si spitalizarea unui tanar in Israel, Becali promite ca nu se va opri aici. Il cred si il sustin. Cred ca in Romania sunt altii mai bogati ca el, dar care nu au ajutat pe nimeni niciodata. Deci BRAVO domnule Becali, aveti tot respectul meu si sunt sigur ca tuturor romanilor din tara si diaspora! Daca mai comparam gestul sau cu cel al lui Gabi Oprea, cred ca deja avem raspunsul la multe intrebari legate de clasa politica si de dorinta tinerilor de a scapa de ea, definitiv!

Daca am avea mai multi politicieni ca Gigi Becali si mai putini ca domnul general Gabi Oprea, cred ca eram departe! Iar aici nu ma refer la studiile si capacitatile “gramaticale” ale lui Gigi, ci la inima sa!

Gigi Becali