Dupa ce in urma cu cateva zile Suedia a anuntat ca va expulza peste 80.000 de refugiati, iata ca vine randul Finlandei sa anunte ca va face si ea acelasi lucru, peste 60% dintre cei care au depus cereri de azil in Finlanda, adica peste 20.000 de musulmani, vor fi expulzati din tara. Ce tari vor urma exemplul nu stiu, dar stiu ca romanii din Finlanda se tem sa nu fie si ei trimisi acasa, daca nordicii se supara pe toti emigrantii, indifrent daca sunt sau nu europeni. Sa nu uitam ca Finlanda desi face parte din Uniunea Europeana, nu este obligata sa ne tina.

Finlanda si Suedia trimit peste 100.000 de emigranti arabi acasa in 2016

Destul de mare cifra celor expulzati din doar doua tari ale Uniunii Europene, Finlanda si Suedia. Aceste state au aderat la spatiul comunitar inca din 1995, deci se numara printre cele mai vechi state ale uniunii. 100.000 de emigranti inseamna cam 10 % din totalul acestora in intreaga Europa, iar daca Germania ar decide sa respecte procentul, sa zicem doar 50%, inca jumatate de milion de emigranti ar trebui sa ajunga in tarile de origine.

Ce va face Romania in acest caz? Va trimite si ea cateva sute de emigranti inapoi in Sirias au Afganistan? Mai interesant este si faptul ca in Finlanda peste 4000 de emigranti si-au retras singuri cererile de azil, ba unii se aratu revoltati ca nu-s primiti cu bratele deschise si culmea, spuneau: “am ce manca acasa, acolo e mai bine ca aici!”.

Adica din spusele lor ( care nu trebuie luate ca adevarate 100% ) ar reiesi ca de fapt nu de frica sau de foame au venit in Europa? Sa fie teoria conspiratiei adevarata?

Emigranti arabi

Finlanda si Suedia trimit peste 100.000 de emigranti arabi acasa in 2016