Noi cei care vrem sa studiem limba turca mai avem un motiv important – a pune in practica cunostintele deja acumulate despre limba turca. Dar exista si alte motive bune pentru a merge in Turcia!

Turcia este de mult timp o destinatie populara pe piata romaneasca. Daca va uitati la statistici, Turcia este printre tarile lider pentru destinatiile de vacanta de vara. Exista legende despre ea, bancuri – cineva rade de cei care ii sunt credinciosi. Si totusi, in ciuda acestui fapt, in fiecare an fluxurile nu scad, ci dimpotriva, ele doar cresc. Motivul pentru acest fenomen este simplu. Majoritatea cetatenilor care muncesc si isi consacra timpul muncii, iar la sfarsit de saptamana au parte de agitatia prin magazine si piete in cautarea produselor si bunurilor esentiale. Cum s-ar spune – achizitii pentru saptamana viitoare. Multa lumea probabil s-a regasit undeva in aceasta descriere.

Bineinteles, trecand printr-un ritm atat de frenetic, maximul pe care il doriti de la o vacanta este ca totul sa fie aproape si la indemana. Mancare, mare, soare, divertisment. Si apoi, in mod firesc, vine in minte gandul – luati o vacanta si zburati in Turcia.

De ce merita sa petreci o vacanta in Turcia.

Zborul catre Turcia este scurt si neobositor. Orice turist poate rezista unui astfel de zbor. Chiar si zborul cu un copil nu va provoca dificultati speciale.
Nu ai nevoie de viza. Nu aveti nevoie sa adunati un pachet de documente, sa fotografiati, sa demonstrati capacitatile financiare.
O gama larga de hoteluri pentru orice portofel. In Turcia, exista hoteluri VIP de lux care ii vor surprinde pe cei mai rai turisti, dar si pe cei simpli. Acest lucru este foarte bun, deoarece nu toata lumea isi poate permite sa plateasca mult pentru o vacanta, insa toata lumea vrea sa mearga la mare. Turcia este foarte buna in aceasta privinta, gata sa primeasca orice turist cu o grosime diferita de portofel pentru a se odihni.
Puteti zbura oricand in Turcia. Operatorii de turism in sezon ofera un numar atat de mare de chartere ca deseori raman locuri goale. Care, la randul sau, formeaza impresia “bilete de ultima ora”. Cei care sunt gata sa zboare in timp record pot face economii semnificative.
Turcia este o mare oportunitate pentru recrearea copiilor. Hotelurile turcesti au o infrastructura larga pentru tinerii lor oaspeti: diapozitive, piscine pentru copii, locuri de joaca, mini cluburi si multe altele. Copiii in Turcia sunt foarte rar plictisiti.
All inclusive. Desi multi s-au cam saturat de acest sistem, cu toate acestea, el este inca in cerere in randul turistilor. Multi nu doresc sa se incordeze intrebandu-se unde sa manance.
Un program de excursii interesant. In plus fata de vacanta pe plaja din Turcia exista multe locuri care merita vazute. De exemplu: Pammukkale, Cappadocia, etc.
Clima buna al Turciei va permite sa alegeti aceasta directie nu numai in timpul verii, ci si in mai, precum si in octombrie si septembrie.

vacanta în Turcia.

De ce merita sa petreci o vacanta în Turcia.