O intrebare este de cateva zile pe buzele tuturor romanilor: de ce mai este Gabita Oprea inca la Guvern? Era neaparat nevoie sa-l vedem stand si razand de noi de la masa guvernului? Poate ca azi cand delegatia protestatarilor va ajunge la Cotroceni vom restabilli normalitatea, toti tinerii din tara au cerut demisia lui Gabriel Oprea, oare nu aude nimeni? Striga lumea prea incet si nu se aude la Cotroceni si la Palatul Victoria? Sa strigam mai tare?

De ce mai este Gabriel Oprea inca la Guvern?

Guvernul condus azi de Sorin Cimpeanu nu mai are rolul de a guverna tara ca un guvern obisnuit, ma gandesc ca exista in ministerul condus de Gabriel Oprea un om competent si integru care sa “pastoreasca” Ministerul Afacerilor Interne. Nu am spus ca este vinovat, nu am spus decat ca un OM a murit si el trebuie sa plece. Asa o cere bunul simt, asa o cere lumea iesita in strada. Oare domnul Oprea nu aude? Sau aude si nu-i pasa? Asta ar fi mai grav, pentru ca nu el este cel care decide, poporul este si a decis: Gabriel Oprea trebuie sa-si dea demisia! Klaus Iohannis a spus ca a auzit ce doreste tara, dar se pare ca nu a ascultat pana la capat, sa mai punem odata banda?

Stau si ma gandesc de aseara si nu gasesc raspunsul. De ce mai este inca generalul Gabriel Oprea pe scaunul de la Guvern? L-au lipit de el, sau nu stie unde e usa?

Gabriel Oprea demisia

Tinerii asteapta ca generalul Gabriel Oprea sa-si dea demisia!