Serviciul Transfer Go este deja arhicunoscut in Europa, mii de romani folosind acest mod de a trimite banii rapid si mai ales cu costuri extrem de scazute celor dragi.  Chiar daca este un servicu din Marea Britanie, el va permite sa trimiteti bani in peste 40 de tari, ca costuri minime. DA, banii nu ajung imediat, dar asta nu este posibil oricum cu niciun alt serviciu bancar, in afara de variantele mai scumpe gen Western Union sau Money Gram. Tt destul de ieftin puteti folosi si serviciile PayPal.

Cum trimit bani in tara sau oriunde mai ieftin cu Transfer GO

Este sigur serviciul Transfer GO? DA, este 100% sigur! Vrei sa afli mai multe, apasa pe butonul galben de mai jos si vezi oferta! Inscrierea este gratuita si in plus primesti si 10 lire pentru fiecare prieten pe care l-ai recomandat! Cat te costa? Platesti o taxa fixa de 0,99 € si apoi doar 0,4% – 2,2% din suma trimisa.  Poti trimite in si din 47 de tari bani rapid si cu tarife mici.

Daca trimiti din Germania 500 de euro in Romaina, in functie de cont – lei sau Euro – platesti doar 0,99 centi pentru tranzactie! Merita, nu-i asa? Existra si varianta de a receptiona banii in 30 de minute, te mai costa 2,99 de euro dar poti trimite maxim 2.000 de euro. Daca trimti banii din Romania vei plati doar 9 RON, in zona Euro costa peste tot doar 0,99 € ! Invita cativa prieteni – sa zicem 10 – si ai castigat 100 de £ [ englezesti! ]. Profita si tu de oportunitate, nu o sa regreti!

Transfer GO

Cum trimit bani in tara sau oriunde mai ieftin cu Transfer GO