Avand in vedere ca vrem sa va facem cunostinta cu toate site-urile afiliate retelei “Romanii din Diaspora” iata mai jos care sunt site-urile care lucreaza in acest moment cu noi. Va reamintim ca oferim publicitate pe oricare din site-urile pe care le gasiti aici, iar daca aveti nevoie de un site personal in reteaua noastra, pe baza de abonament lunar de doar 10 euro il puteti avea! Noi ne ocupam de tot, voi doar ne spuneti ce doriti!

facebook-diasporaFaceBook: # Romanii din Stuttgart, # Romanii din Dortmund, # Romanii din Frankfurt, # Romanii din Hamburg, # Romanii din Bavaria, # Romanii din Nürnberg, # Romanii din Salzburg, # Romanii din Leipzig, # Romanii din Düsseldorf [ grupuri cu peste 30.000 membri reali activi ]. In plus pagina romanilor din Germania a depasit 10.000 de fani, iar cele dedicate comunitatilor din Frankfurt sau Düsseldorf sunt si ele destul de mari!

Site-uri: Germania, Austria, Irlanda, Canada, Australia, Italia, Spania, Franta, Belgia, Olanda, Suedia, Marea Britanie, Munchen, Stuttgart.

ContactPortaluri pe limbi: e4UK.Info pentru limba engleza, e4De pentru limba germana si e4Fr.Org pentru limba franceza. Pentru restul de tari cu limbi diferite avem portalul 4EU.Info – tarile din Uniuena Europeana.

Deasemenea detinem si cateva pagini legate de diapora, una generala, una de anunturi si altele. Daca te interseaza oferta noastra, nu ezita sa ne contactezi! Ne poti contacta si daca ai alte idei de colaborare, suntem deschisi oricarei sugestii in avantajul ambelor parti!

Nu uita: Romanii din diaspora te asteapta alaturi de ei!

publicitate