Se pare ca emigrantii sirieni au descoperit o niua ruta prin care doresc sa ajunga in Germania, ea trece prin Serbia si ajunge in Romania. Au fost depistati 60 de emigranti au trecut ilegal granita cu Romania in speranta ca vor ajunge mai usor in tarile din centrul Europei. Iata ca aparatura moderna cu termoviziune a fost de folos, politistii de frontierea depistand coloana de emigranti si au inchis astfel culoarul folosit de musulmanii care-si croiesc drum spre inima Uniunii Europene.

60 de emigranti au trecut ilegal in Romania di Serbia

Toti cei prinsi au fost dusi la Jimbolia si au fost identificati, insa ce se va intampla cu ei nu am aflat. Vor fi ei dusi in Serbia sau vor ajunge in taberele de refugiati din Romania? Desi afara termomentrul nu mai depaseste de mult zero grade, fiind ger – emigrantii din Somalia, Maroc sau Irak  nu se opresc. Cred ca anul acesta desi se anunta “doar” patru milioane de emiegranti arabi in Europa o s asitam la valuri mult mai mari. Va face fata Uniunea Europeana sau va claca intr-un final?

Revin iar cu intrebarea: de ce nu-i trimit totusi acasa imediat ce ajung pe tarmul european? Cred ca ar costa mai putin si ar fi descurajati, asa cum se procedeaza acum le dau sperante si nu renunta. Asta in afara de faptul ca printre ei sunt infiltrati multi arabi extremisti, pe care de multe ori ii depistam prea tarziu. Ciudat este si faptul ca cei 60 de emigranti depsistati de politistii de frontiera romani erau toti barbati, poate ne-au pus la incercare vigilenta sau poate ca acum si Romania este pe lista lor de destinatie finala.

Emigranti in Romamnia