La ora 12 in Piata Victoriei sunt putini manifestanti, asta si datorita faptului ca inca bucurestenii sunt la munca, iar cei din diaspora inca nu au ajuns in numar mare in capitala. Au aparut si primii contra-manifestanti, deci si primele incidente. Avem deja experienta de la protestele #Rezist, seara se aduna lumea desi ziua pare ca totul este calm si nimeni nu va veni la protestele anti PSD. Informatii in timp real puteti gasi si pe site-ul DiGi 24 in cazul in care doriti mai multe informatii din transmisiuni directe din Piata Victoriei – Bucuresti, 10 augist 2018.

10 August – miting al diasporei la Bucuresti – Live text

Aseara se pare ca liderul PSD Liviu Dragnea a ales sa o ia inaintea premierului Dancila cu explicatii cat de bine le va fi pensionarilor in Romania, avand in vedere ca desi nu ne place sa o spunem, eu sunt acum majoritatea persoanelor cu drept de vot din tara! Pe o caldura insuportabila, cei mai matinali manifestatnti s-au strans in numar destul de mic in Piata Victoriei, insa grosul manifestantilor este asteptat dupa ora 17, cand probabil ca multi bucuresteni se vor alatura celor sositi din diaspora. Vor vi un milion sau macar 500.000? Eu zic ca putem aprecia asta abia asta seara, iar maine si duminica cu siguranta ca protestele vor continua!

Politia a luat deja masuri la intrarea in Bucresti de pe A1, adica a deplasat echipaje care sa dirijeze circulatia, vor ajuta ele la fluidizare sa ca d eobicei NU, o sa aflam pe parcurs! Tineti aproape, revenim in scurt timpu cu alte amanunte!

Miting 10 august la București

10 August – miting al diasporei la București – Live text